Se iänikuinen alkutervehdys


Tervetuloa sivulle! Jos sinulla on asioita, jotka ärsyttävät ja hankaavat hermoja hiekkapaperilla, tämä sivu on juuri sinulle! Olen todella huono kirjoittamaan infoja tai alkutervehdyksiä, joten pidän tämän lyhyenä.


Oikeassa elämässä olen yltiöpositiivinen ihminen ja näen kaikessa jotakin hyvää, mutta kyllä minuakin joskus ärsyttävät monet asiat. Minunkin on pakko välillä päästä valittamaan, joten teen sen sitten täällä! Kuten jo sivuston nimi kertoo, täällä tulee todellakin olemaan narinaa kaikesta, aiheita laidasta laitaan, ei vain yhtä kategoriaa. Milloin nyt mikäkin ärsyttää, iso tai pieni asia.


Ideahan tähän sivustoon minulla syntyi niinkin arkipäiväisestä asiasta, kuin taaperon erityisen pahasta uhmaiästä, kaikki vaan oli niin huonosti ja se sitten tarttui minuunkin. Sinä päivänä kaikki ärsytti, roska maassa, tuulisella säällä kiinni oleva tuulivipperä, se tuulinen päivä, liian lujaa ajava auto, haukkuva koira, maito oli loppu, you name it. Sitten idea jatkui, että varmasti muitakin ihmisiä ärsyttää nykyään moni pienikin asia, mutta sitä ei uskalleta sanoa ja ”valittaa turhasta”, joten sitten sitä turhautumista puretaan somessa, joka todellakin nykyään näkyy kommenteissa ja keskustelualueilla. Joten ajattelin, että miksi en loisi sivua, jossa voisin rauhassa valittaa niistä ”first world”-ongelmista, koska vaikka on isompiakin ongelmia, ihminen ei mahda sille mitään, että joskus palaa hermo, sitten vain vaikka valmiiksi pilaantuneeseen juustoon avaamattomassa paketissa. Se on pieni asia, mutta kyllä se silti voi ja saakin ärsyttää.


Mutta ei tästä tämän enempää, ehkäpä olette saaneet langan päästä kiinni!


P.S. Aina saa ehdottaa aiheita, jotka itseä ärsyttävät, oli se sitten sukulaiset, naapurin koira, isommat yhteiskunnalliset ongelmat tai vaikka ihan vain se, kun lapsi kaatoi aamulla maitolasin. Pienistäkin jutuista voi koostaa isomman jutun.


Nakkaa sähköpostia osoitteeseen: voipiipnyttaas@gmail.com -Muista mainita viestissäsi, jos haluat minun mainitsevan nimesi tai nimimerkin, mikäli kirjoitan ehdottamastasi aiheesta tai otan vaikka kommenttisi juttuun mukaan, en mainitse ihmisten nimiä tai nimimerkkejä, ellei erikseen pyydetä. Myös kommenteissa voi aiheita ehdottaa!



-Janna Nuppu

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olen äiti, teen siis kaiken väärin

Suomen talous nousuun - vai päättäjien ja kaverien taskut pulleiksi?

Wilma, Wilma, Wilma... Wilma... vielä kerran Wilma!

Läheltä piti-tilanteita liikenteessä

Pakkoruotsi - asutaanko tässä Suomessa vai Ruotsissa?

Myyttejä kissoista - totta vai hölynpölyä?

Hävyttömän kallista bensaa